Randi og Runar - Lorgues - Provence - Frankrike

Klikk her for å redigere undertittel

Transport og dagsturer

Transport

Vi utfører transporttjenester, som for eksempel henting og bringing til/fra flyplassene i Nice, Toulon og Marseille.

Priseksemplene er for en bil med plass for inntil 8 passasjerer, vi kan stille med to biler og kan ta inntil 15 passasjerer.
NB: Transporter som gjennomføres "inn i" eller "ut av" tidsrommet kl 23:30 og 06:30 vil bli tillagt et nattillegg på 25%.


Fra

 Til

 Pris

 Nice, Toulon
 Roquebrune sur Argens, La Bouverie, Les Arcs

 130,- euro

 Nice, Toulon
 Lorgues, Flayosc, Draguignan, St. Raphael

 130,- euro

 Nice, Toulon
 St. Maxime

 160,- euro

 Marseille
 Lorgues, Les Arcs, Roquebrune sur Argens

 195,- euro

Dagsturer

Vi arrangerer egne dagsturer rundt om i Provence. Kom gjerne med ønsker og vi kan komme med forslag både til steder og aktiviteter. Vi kan stille med en eller to biler, med kapasitet opp til 15 personer. Vi kan også legge opp til aktiviteter med fotturer, rafting og lignende.


Her er et eksempel på en dagstur på 8 timer. Prisen er 400,- euro for en bil med sjåfør og med plass til inntil 8 personer. Det tilkommer 50,- euro ekstra pr påbegynte time utover de angitte 8 timene:


  • Gorges Du Verdon (Grand Canyon) og Moustieres-Sainte-Marie.
    Dette er en dag hvor vi kjører opp til fjellene i Gorges Du Verdon. Underveis tar vi en liten strekk og går inn i den kommunale haven og grottene i Villecroze. På veien til innsjøen "Lac de Sainte-Croix" stopper vi nedenfor landsbyen Aiguines hvor vi kan nyte en medbrakt picknic-lunsj i det fri. Deretter kjører vi ned til innsjøen, hvor vi kan bade og leie pedalbåter for så å kjøre opp til den pittoreske landsbyen Moustieres-Sainte-Marie og tar en liten byvandring der. Dette er en av "topp 10" attraksjoner man bør besøke i Provence. Vi kan tilby medbragt piknic-lunsj med drikke til 35,- euro pr person, hvis ønskelig.