Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Randi og Runar - Draguignan - Provence - Frankrike

Vi formidler her utleie av hus og leiligheter i Provence. 

Gjennom vårt kontaktnett kan vi være behjelpelig med å finne egnede hus og leiligheter for utleie i Provence/Var området. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har noen spesielle ønsker.

Idyllisk feriehus i nærheten av Seillans.

Huset som ligger usjenert til og består av et hovedhus med 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Samt et tilbygg med 1 soverom, bad og kjøkken. Det er en stor eiendom med svømmebasseng, boulebane og uteplasser med bord og stoler på flere nivåer i hagen.


Eiendommen ligger i underkant av 5 km rett syd for landsbyen Seillans, med ca en times kjøring fra Flyplassen i Nice. Seillans er en koselig middelalder landsby i hjertet av Provence som har bygninger helt i fra år 1000. Landsbyen er også kjent for sine gallerier og mange gode restauranter i forskjellige prisklasser. I nærområdet fra eiendommen er det 2 gode vingårder "Castle of Selves" og "Val d'Iris" som begge er verdt et besøk. Europas største golfbane, "Four Seasons Golf Club", ligger kun 14 km Seillans.

Priser (med forbehold om endringer):

  • Mai, juni, juli og august koster 25 000,- kr/pr uke.
  • Januar, februar, mars, april, september, oktober, november og desember er prisen 20 000,- kr/pr uke.

NB: Prisene inkluderer sengetøy, håndklær og utvask.

Be om mer informasjon

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible